Saturday, May 4, 2013

Kerja Ohhh Kerje~~ :p

Assalamualaikum...Fuhhh! lama sudah ndak nge"update blog bha!! hihihi..tiba2 jer kecek sabah.. **klakar** hee...


Ok, harini xde pape! juz nak listkan kerje skolah yang berlambak22222~ 
I know, bukn FN sorang jer yg banyak keje, semua oranggg pun banyak keje!

So, in shaa Allah, Isnin ni exam dan malamnya pergi langkawi selama semingggu., sebab ade program BTN dan adela buat program buka booth kesihatan utk penduduk di sana.. =)). So, before "berfoya2" kat sana FN kene senaraikan kerja sekolah, takut terlupa saje!

Antara2 kerje2 skolah FN =')) :
  1. Case study respi- hantar 6/5 (ada sedikit lagi) In shaa Allah, esok kene siapkan ny hook or by crook!
  2. Isnin (6/5) mid-term exam: pharmaco and anatomy,physiology/biochemistry.. n yang sempoinya, FN xstudy sangat lagi and xde feel nak study (nak tukarrr koossss! aminn)
  3. Balik langkawi: kita ade kerje reflection dr program di langkawi, kene present dlm slide.(17/5-kene present but not sure)
  4. kerje Pharmaco-medication DDA, kene buat slide juga.
  5. Presentatation CESMED (16/5-kot tp dlm mggu tula)-buat slide ;why our company must win n one more question. (task FN) 
  6. 17-19/5 p kem jati diri (xtau kat mne lgi temptnya)
  7. kerje Pembangunan Diri-researh n respondan edarkan..
  8. Sociology (31/6-kot)
  9. Exam adult nursing (20/5) 
  10. Dinner jabatan (8/6)
Buat masa ini, tu je dulu! wow...skit gilerrr... uhukkk2!

INI KALILAHH! Hope dapat pemerintahan yang baru, telus dan berpandukan syariat Islam...aminnn.. Allahhuakbarrr!

0 comments:

Foto ComeL ^^;