Monday, July 12, 2010

Miss you too~~~

huuhuhuhu....

assalamu'alaikum....
gempak giler tajuk nie....it's okey...
"biaq gempak kat blog sendiri" jgn dok gempak kat blog org,takut nati bnyk pulok fitnah yg datang..am I right??? kali ni punyer entri FN nak gune bhse rojak...harap2 bleh terima naa.....

ececeyyy.....awat no tajok mai gempak la nie????
sape pulok yg dok rindu kat hang...huhuhuh...."perasan betul la mu nie FN...." mesti korang ingat FN ni perasan kan...Xpelah kalu tu yg membuatkan korang bhgia...it's up to you...actually FN bukan nak perasan tp juz nak bersikap humour pd diri FN sendiri...for your information, FN ni paling xkuat perasan, lebih2 lgi perkara yg berlaku dekat dgn FN....SO, i don't think that i'm seorang yg kuat perasan....

* * *

Are you miss me???? of course la ..."YES" kan wahai blog ku yg cantik... that i mean...disebabkan dah lame xupdate blog ni...tu yg rindu tu...semua pun rindu..huhuhuh....hmmm...ckp pasal rindu...2 hari lepas....internet xde coz kakbi xblik, FN betul2 sunyi n bila da sunyi tu berjuta2 neuron la yang bercantum di seberum FN ni yg menyebabkan fikiran FN jauh melayang sampai ke Sepanyol....huhuhu...time tu tibe2 je rase rindu kat seseorang yg bergelar "teman"..n seolah2 FN ni xde kawan je...subhanallah....mujur ade w380i dan DS50i yang sentiase menemani FN, alhamdulillah...

* * *
Hari ni [12/7/2010-tarikh keramat-] kakbi balik secara tibe2, mmg terperanjat giler....huhuhu....dalam hati excited sgt coz dapat bukak fb & blog "teman" FN....yelah dgn cara tu je FN dpt tahu keadaan die kan...kalu nak msg, takut mengganggu,die pun xsudi nak reply msg FN.. yelah lgPUN FN da janji xnak kacau die...!!! so, perkara pertama yg FN bukak blog die....then baca la entri die yg terbaru... sgt panjang..!! tp FN tetap baca dgn khusyu' sehingga lah ke kalamnyer yg terakhir dan merupakan bait yg paling pahit dibaca n itu hakikatnya yg FN perlu terima!!! maka, terjawablah segala persoalan yg bermain di kotak fikiran FN selama ni....ketika itu, tiada ape yg mampu FN katakan!! hanya butir2 mutiara yg jatuh dpt mggambarkan keadaan FN ketika itu...dan inilah hari yg paling menyedihkan...!!! FN betul2 xsangka, FN akan menangis kerana die...dan semenjak berkenalan dgn die, FN mmg bnyk kali menangis...astagfirullah...hanya istigfar yg mampu FN lafazkan...dan hanya padaNYA FN berserah.....malu...malu....malu....dan sedihhhhhhh!!!

Sekarang ni baru FN mngerti==>
**selamat tingggal, bahagia atau tidak???
=FN ingtkn perpisahan sementara....tp....wallahuaklam....FN twakal sje..

**kenapa layanan die terhadap FN myedihkan...
=maybe die cube menjauhkan diri die dari FN..

**die ckap die xpernah berubah...still same...
=yelah...itu dari segi fizikal die, mental die?? hati die???

**FN fikir dgn warkah terakhir tu...die akn fhm dan akan setia menunggu FN??
=TP apabile baca postingnyer yg terbaru td...rupe2nye..die da ade pengganti.

p/s=gud luck....and jika azzahra' terbaca jgk post ni...FN doakn korang bhgia...dan jagalah die baik2...
* * *

so.....what can i do??..."oh ALLAH, please guide me!"
what can i say...I MUST FOCUS TO SPMMMMMMMMMMMM......
Doakan FN [Fatin Nabila Yaacob]....
esok ade bengkel kimia n bm di smk seri perpatih....

ALLAH ma'ana...
wasalam..



sekarang ni lagu2 opick+maher zain+sami yusuf...yg menjadi halwa telingaku....mmg best!!!
bukan sbrg halwa, tp halwa telinga yg bnyk manfaat dan memberi kesedaran pd diriku...amin

0 comments:

Foto ComeL ^^;