Monday, February 25, 2013

Semangatku Melayang2?

Bismillahhirrahmanirrahim~


Assalamualaikum kepada meraka yang singgah di sini!
Hari ini FN tiba2 hilang semangat, rasa sunyi sangat..
Yang FN perasan, perasaan ni datang petang tadi, FN da order makanan kat kedai Din Siam, harini FN balik pukul 6.10, tak asar lagi, sampai jer kat kedai, makanan yang FN order xde, rupa2nya FN tersalah hantar msg dan FN terpaksa tunggu dia masak.. lama juga, sebab FN sangat xsuka menunggu (bak kata cikgu FN, menunggu adalah sesuatu perkara yang bodoh) entahlah, tp FN rsa buang masa sangat, da la FN xasar lagi.. hampir je FN nak nangis sebab stress tggu makanan dan sejak tu la mood FN tiba2 hilang, xde semangat! nak nangis jer T_T. Doakan FN! FN jarang macam ni... yang FN pelik msa di kuliyah, FN okay dan happy dan positif sangat tp bila sampai rumah, mula rsa keseorangan, sunyi.. Ya Allah jadikanlah ana seorang hamba yang bersyukur.. " Hasbunallah wani'mal waqil,ni'mal maula, wanikman nassir" aminn..

FN officially break up dah, now i'm single! yahooo 

Maybe this once of the factor my semangat melayang2-NO! NO!-
Sedih bila kenangkan mak FN takkan restu hbungan FN dgn dia, 
so that why, FN putus-cool x? haha.. So, now FN da xmau fikir pasal kawin, tp bila FN cuba buang perasaan ini, semakin kuat ujian FN! Harini ada seorang akaq medic, FN kenal masa minggu peace n humanity, akaq tu tiba2 menyampaikan berita gembira yang dia bakal bernikah cuti sem 2 bulan ni, dan dia sangat nervous dan harap FN dapat doakan dia...amin, semoga semuanya berjalan dengan baik. Dia bakal berkawin dgn psngn yang lebih muda dan pasnagannya baru habis stpm.. n i know this man in flash mob..tahniah =)), kamu memang matured---> JELESSS
Then, akaq medic ni bgtahu FN anak ustaz Pahrol pun akan berkahwin 3/3 insyaAllah..tahniahh juga untuk Al-Fatih (4th year medic)

FN harap FN dapat teruskan study dengan sangat baik tanpa memikirkan soal kawin! when the "best time", I will accept it and well-prepared.. =))

Moga Allah Redha..=))
Berikanku semngat baru untuk terus taat dan istiqamah mentaati perintah-Mu dan menjauhi larangan-Mu..aminn..

(Tarikh Keramat: 15,16,17/2)

0 comments:

Foto ComeL ^^;