Saturday, March 12, 2011

I'm So In LOVE to YOU~

**yupp!! inilah prinsip yang ku pegang!

Assalamu'alaikum kawan-kawan?? selamat petang semua!
hihihi-sepatutnya entri inilah yang FN nak tulis pagi tadi dan bukannya entri "Ingin Berniqab?", tapi nak buat macam mana..spontan~ FN pun tak duga! =)))
so, insyaAllah petang ni maybe last entri untuk bulan 3 ni..hihihii..
Esok pagi, maybe dalam pukul 11 dah nak balik palong kak jidut jemput,then pergi ke KLIA untuk jemput kakteh dan adikkk-ohhhh~rindu sangat kat adikkk, harap dah boleh panggil "asuuu sayang" hihihhih..=)))

Oh~ tak sabar rasanya nak balik poland!
[YEKE?]
YUPPP!
Rindu sangat FN dengan si kancil, apa khabarnya agaknya?? Harap Raja Chulan dapat menjaganya dengan baik! Si Kancillah harapan FN untuk ke Kuala Pilah nanti..hihih..=)))
hmm..bagaimana pulak kelas mmenjahit FN..hihihi,,bila dah lamma tinggalkann dan mula semula, mesti gelabah+takut macam mula-mula belajar dulu..=.='
Sufiah, kawan yang sama belajar dengan FN pasti dah lebih maju dari FN..=((
Oh~ sepatutnya FN tumpang gembira! nanti dia boleh ajar FN pulak! insyaAllah!

OH~as usual bila balik palong;
NO INTERNET!
NO FB!
NO BLOG!
NO CHAT WITH YOU!
NO DATING WITH YOU!
FN pasti akan rindukan semua ni, PASTI! esspecially, "kata-kata motivasi daripada AWAK"..hihihi..
Haritu ada seorang akaq tanya pasal AWAK apabila FN buat status;
"FATIN NABILA IN LOVE"
So, FN dah janji sebelum balik poland, FN nak bagitahu perkara yang sebenar~ So, insyaAllah entri terakhir bulan tentang persoalan akaq tu dan tentang AWAK!
InsyaAllah..

**thankz to kaq Jidut kerana kenalkan FN dengan karya-karya PMJ..dan thankz jugak sebab bagi pinjam buku ni! Lepas ni nak pinjam "nota fikir untuk zikir" pulak..=))

AWAK! saya betul-betul dah jatuh cinta dengan AWAK~
AWAK juga adalah sumber ilmu saya~
AWAK juga banyak bagi kesedaran pada saya~
Setiap bait-bait AWAK berikan pada saya telah membuka minda saya supaya sentiasa berfikiran positif dan matang!
Entah kenapa, setiap tazkirah yang AWAK beri benar-benar terkesan pada hati saya~
Saya menyesal kenapa sekarang saya baru jumpa awak~
TAPI
Saya tetap bersyukur sebab saya berpeluang jumpa AWAK~
Saya tak habis lagi baca semua tazkirah AWAK untuk saya~
Sedihnya nak tinggalkan AWAK!
Dah la saya tak habis salin lagi kata-kata hikmah AWAK!
So, dikesempatan ini saya nak ucapkan terima kasih kepada AWAK kerana secara tidak langsung awak dah bawa saya kepadaNYA~
Dan last sekali, saya nak berterus terang yang saya betul-betul dah jatuh cinta dengan
PENULISAN AWAK, KARYA-KARYA AWAK!

hihihi,,,fahamm ke dak?? dulu FN jatuh cinta dengan blog KERETA MAYAT! [1st love] suka sangat ayat dia yg sempoi+kasar tapi beerkesan dann terasa kek hati, dek podeh heyh punye bahasa! biarla panjang mana pun entrinya, FN mesti bacaa! Lagi satu bila baca entri KM! FN mesti gelak sensorang! sebab ayat dia boleh buat orang ketawa, means dalam entri tu dia buat lawak! so rasa terhibur sangat!
BUT
now, my second love today is gentarasa.com, wordpress PMJ..
Kata-katanya hebat! Ayat-ayat yang digunakannya bervariasi..
Dan yang paling penting setiap entrinya bisa mengetuk hati-hati setiap para pembaca, seperti FN! that why I'm so in love with gentaRasa.com
I think you all must read this blog!!!
hmmm..oh~ ye! lepas ni FN tak dapat lagi post "kata-kata motivasi"

**buku ni pun buku kak jidut! alhamdulillah dah habis baca! best..=))

hihihi..=)) yang FN lawak tu, bila FN post je..status:
"FATIN NABILA IN LOVE",
"FATIN NABILA WITH A SPECIAL FRIEND"..
sume takda la fikir lain, kalau "IN LOVE" je mesti cinta manusia!
ini lah yang cuba FN explain ppada akaq tu dan pada mereka yang dah salah anggap, sebab ada seorang rakan yang sangat gembira bila tengok status FN dan telah mengucapkan tiga kali "tahniah!!"
hihihi...I know who you are?
don't worry if I will marry soon, you are the first person I tell...wohaa!

so, last nak minta maaf atas kesalahfahaman yang senngaja atau tidak sengaja!
Lainkali kalau dok tahu, tanyo!! =))
ok, i think sampai disini sahaja last entri ni..
insyaALLAH panjang umur, jumpa lagi~

ok guys, "I have to go"~
:'(
c u later
wsalamu..
P/S:

**En.Skema jangan sedih-sedih ye! woha! nanti jangan lupa mesej jawapan teka-teki, 1 hari 1 jawapan..insyaAllah..ada hadiah kalau semua betul..=)))
ingat--->BFF--->best fren forever..=)) nanti nak kawin jangan lupa ajak saya! =)), ingat! bahawa disisi kita ada PEMERHATI~ so jangan rasa sepi ok..^_^

0 comments:

Foto ComeL ^^;