Wednesday, January 12, 2011

First TAG??

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM....
Assalamualaikum....
Hari ni saye dapat tag yang pertama dari akaq raiysa hilwa=akaq ara=...... :)
Sebenarnya, saya xpernah dpt tag dan xtau pun ape dier 'tag'..huhu
Disebabkan sy xtau ape maksudnyer...so, sy cari la maksudnyer...
maafler coz sy mmg lemah english....hehe....
TAG ni ade 2 maksud yg berbeza...???!//
1-label
2-permainan
Insyaallah, sy akan cuber jwb yg sehabis baik dan sejujurnyer.....


1.What is the relationship of you and him/her?

* {semua sahabat2 ana termasuk di internet}....frenz 4eva (dunia akhirat),,
~ukhuwah fillah~

2.Your 5 impressions towards him/her.

*{semua sahabat2 ana termasuk di internet}
1-freindly
2-sporting
3-periang
4-b'fikiran ++
5-humble

.The most memorable things he/she had done for you.

*{my brothers},,,die bg ana hadiah mp3 time birthday....ana sebenarnya xtau ape die mp3.. lps die dah belikan & masukkan lagu nasyid, dr situ ana mula sukakan lagu nasyid dan ana semakin rajin buat sesuatu kerja,,lebih2 lagi sambil dengar mp3.....thankz bro, tahun dpn ana nk jubah+tudung....hehe,,

4.The most memorable things he/she have said to you?

*{my siblings}....dalam setiap keluarga mesti akan ade yg wara' ckit, contohnyer dalam keluarga kite ialah ADIK...., ana la tu....(ye ker!!! sebenarnyer suka gak biler org ckp mcmtu, tp xbleh nk perasan++!!!??// coz ilmu ana baru senipis kulit bwg....bnyk lg ilmu ALLAH yg ana kene blajor tuk menjadi seorang hambaNYA+ank+wanita+isteri yg SOLEHAH...mudah-mudahan,, semoga ana dan sume sahabat2 ana diberikan hidayahNYA dlm menuntut ilmu....AMIN....)


5.If he/she become your lover, you will...

*{lelaki pilihan ALLAH???}....Insyaallah,, ana akan cube jadi isteri yang solehah dan sentiasa mendampinginya dalam semua situasi....


6.If he/she become your enemy, you will...

*{???!!!//}....harap2 xder,, kalau ade gak....? ana akan buat2 xder...hehe....atau maybe berbincang dgn dier{??}, maafkan dier, minta maaf ngan dier.....bla..bla..

7.If he/she become your lover, he/she has to improve on...

*{boy+men+muzakkar},,,semua orang perempuan nak suami yang soleh+bertanggungjawab++.... supaya mereka boleh membimbing kite (perempuan) yang lemah ni kejalan ALLAH s.w.t

8.If he/she become your enemy, the reason is...

*{xtau??}....hurm?? xtau lar,,, mohon izin pinjam tredmark nabil khas utk musuh2 ana yerk "LU PIKIR LA SENDIRI"....hehe

9.The most desirable thing to do on him/her is?

*{sahabat2}... ana nak jadi rakan yang baik dan disenangi rakan2..
[sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan,
sahabat sejati menjadi pendorong impian,
sahabat berhati mulia membawa kite ke jalan ALLAH]


10.The overall impression of him/her is...

*{anak2 buahku 13 org}....geram sangat dan ade yg membuatkan ana hilang sabar...
*{K.BI}....baik sngt, kalau ade bnyk duit,, mintak je ape2 kat dier.....
*{my bro naza};; kelakar giler.....selalu buat ana tersenyum
*{my parents}.....syg sngt dierorg!!!!!!!


11.How do you think the people around you will feel about you?

*pemalu kot.... friendly+periang+kelakar (dgn kwn2),


12.The character of you for yourself is?

*b'fikiran positif.....ana harap ana dpt jadi seorang wanita sesempurna KHAZINATUL ASRAR....amin!!!!....


13.On contrary, the character you hate of yourself is?

*suka berangan...hehe....(sedar lar fatin, jgn jaDi mcm mat jenin sudah, AMARAN KERAS DR HATIKU)


14.The most ideal person that you wanna be is?

*mmg betul kata kaq ara,"nobody is perfect" then, improve diri kite kpd perkara yg +++ dan kite boleh pilih sesiapa saje sbgi idola kite tuk m'improve diri kite....kan??? tol tak??? contohnyer ana pilih khazinatul asrar.....


15.For the people who care about and likes you, say something about them.

*"Syukran..trima kaseh yg tak terhingga,kasih syg dan ikatan silaturrahmi antara kita semoga kekal dunia wal akhirat..amin.".....ni ayat kaq ara ni,, minta izin ana copy.. :)


16.5 people to tag:

*Tiada paksaan tuk menjawab =)

1.akh naza
2.akh asri
3.ukhti sue
4.ukhti darwisyah
5.ukhti yusro

17.Who is no. 2 having a relationship with?

*Ehem²..tak tahulah,yang ana tau dier ni pelajar MANS and seorang yang kelakar. =)

18.Is no. 3 a male or a female?

*Of coz la female..

19.What is no. 1 studying about?

*erm...dier ni la my bro~naza yg bg hadiah mp3 tu.... belajor kat UPNM??!!?/


20.Is no. 4 single?

*xtahulah, maybe single.... akaq ni mencari cinta ilahi yang hakiki!! tol ke kaq???... =)


Alhamdulillah, ana dpt jwb walaupun xsume, sepatutnyer ade 23 soalan dan org yg di tag 10 org..... letih juger permainan ni dan menyeronokkan jgk.... ana mengambil masa lebih kurang 2 jam nak jwb soalan ni....
assalamualaikum


0 comments:

Foto ComeL ^^;