Wednesday, January 12, 2011

Second tag!!!!!

Bismillahhirrahmanirrahim.......
Assalamualaikum........
NI Tag yg ke-2 ana dapat dari akaq sue........
ana akan cuber jwb yang termampu..
~ukhuwah fillah~

1)Do you think you're hot?


*HOT!!!! erm.......xkot???

2)Upload your favourite picture of you!

zikrullah n doa

zikrullah n doa


3)Why do you like that picture?

*i luv this pic coz time kite sujud ni la kite semakin dekat dengan ALLAH s.w.t.....then, time sujud ni oxygen smpi kat satu urat saraf yg hanye menerima oxygen bile kite sujud saje (solat).....betul x??? dan banyakkan la berdoa time sujud yg terakhir....insyaallah, doa kita akan dimakbulkan....AMIN.....

4)When was the last time you ate pizza?

*TAHUN LEPAS, sblm b'teh blk sabah....dier belanja pizza 2 talam besar..urmmm, sodapnyor....I Luv pizza coz ia merupakan hidangan sepinggan lengkap.....bla...bla...


5)The last song you listened to?

*malam tadi sblm tido dngr mp3 lagu favaurite ana iaitu>>
1-taubat seorang hamba- irsyadee ft hafiz hamidun
2-seruan 5waktu- mirwana
3-tangisan rindu- wildan
4-cinta dlm hati- ungu
5-kasih mesra- the zikr
6-antara 2 cinta- the zikr
dll....kebanyakannye nasyid yg meaningful

6)What are you doing right now besides this?

*tgk totaly spy channel 615........hehe


7)What name would you prefer besides yours?

*nur_safiyah>> nama ni ana baru je reka time buat blog ni.......
NUR mean~ artikel hadith n falsafah tu ana amik dalam majalah NUR dan disebabkan majalah ni jugak, ana b'cdg nak buat blog........ermmm!!!!!
SAFiyah~ gabungan 3 org .......dan salah sorang dariyer juga mencdgkan ana buat blog...........sory, it private!!!!!!!

8)People i tag..?

*owh!!!!!! xder saper kot ana nk tag, hari ni ana nk jadi bdk baek!!!!! lagipun ana xkenal orang yang ana nak tag>> :)


14)Say something the person who tag you.

*thankz kerana kenalkan ana dgn permainan ni...
semoga ukhuwah kita berkekalan....
kalau ade salah dan cilap ana mohon maaf dari hujung rambut- hujung kuku...hehe...
sesungguhnyer yang baek itu dtg dr ALLAH s.w.t dan yang serba t'kurang tu adalah dr kelemahan ana sendiri..........

alhamdulillah..ana dah abih jwb, hrp antum sume puas hati dngn jwpn ana yerk!!!!! tp kalau xpuas hati gak atau ade pape terkurang/terlebih sudah ke.......silakan tegur+nasihat++ ana, sesungguhnya ana ni insan biase lagi hina yang xlepas dari melakukan keclapan...
Assalamualaikum.

0 comments:

Foto ComeL ^^;